Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
25 26 27
Divadlo v MŠ
Čarodějnický den
28 29
Výlet do Licibořic
30 1
2 3
Zápis do MŠ
4 5 6
Růžový den
7 8
9
Sběr papíru
Výlet Pasíčka
10
Sběr papíru
Focení v MŠ
11
Budoucí prvňáčci ve škole
Sběr papíru
Předškoláci na zkoušku v ZŠ
12
Školní focení
Sběr papíru
13
Sběr papíru
14
Sběr papíru
15
Sběr papíru
16 17 18 19
Návštěva knihovny
20
Vystoupení pro důchodce
21 22
23 24 25 26 27 28
Vystoupení ,,Rodáci"
29
30 31 1 2 3 4 5
Drobečková navigace

Úvodní strana > Školní jídelna > Jídelníček > 16. 9. - 20. 9. 2019

16. 9. - 20. 9. 2019



 

Pondělí

Přesnídávka: houska se šunkovou pěnou, kakao, mrkev (1a,6,7)

Polévka: celerová, chlebové krutony (1a,1b,9)

Hlavní jídlo: plněné bramborové knedlíky, kysané zelí, ovocný čaj (1a,3,6,7,11,12)

Svačinka: chléb s lučinou, mléko, ředkvička (1a,7)

Úterý

Přesnídávka: domácí vícezrnný rohlík, perla, ovocné mléko, jablko (1a,1b,1d,3,6,7,11)

Polévka: zeleninová (1a,9)

Hlavní jídlo: pečená kuřecí stehna, špecle, mrkvový salát s ananasem, ovocný sirup, mléko (1a,3,6)

Svačinka: rohlík se sýrovou pomazánkou, ovocný čaj, rajče (1a7)

Středa

Přesnídávka: chléb s kuřecí pomazánkou, ovocný čaj, nektarinka (1a,1b,7,10)

Polévka: vločková (1d,9)

Hlavní jídlo: obalovaná brokolice, brambory, jogurtový dresink, džus (1a,3,7)

Svačinka: houska s marmeládou, ovocný čaj, jablko (1a)

Čtvrtek

Přesnídávka: domácí křesné placky, ovocný čaj, jablko (1a,3,7)

Polévka: francouzská cibulačka se sýrem (1a,7)

Hlavní jídlo: hovězí cikánská pečeně, hrachové těstoviny, ovocný čaj (1,1a)

Svačinka: chléb s pomazánkovým máslem, mléko, nektarinka (1a,1b,7)

Pátek

Přesnídávka: žemle želvy Ninja, ovocný čaj, rajče (1a,4,7,10)

Polévka: hrachová (1a,9)

Hlavní jídlo: dukátové buchtičky, ovocné mléko, jablko (1a,3,7)

Svačinka: rohlík s křenovou pomazánkou, ovocný čaj, nektarinka (1a,7)

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů