Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1 2 3 4 5
Projektový den Dravci
6 7
8 9 10 11
Bílý den
12 13 14
15
Uzavření základní školy
16
Uzavření základní školy
17
Uzavření základní školy
18
Uzavření základní školy
19
Uzavření základní školy
20
Sběr papíru
21
Sběr papíru
22
Sběr papíru
Zájmové činnosti
Schůzka s rodiči + přednáška,,Školní zralost"
23
Sběr papíru
Zájmové činnosti
24
Sběr papíru
Zájmové činnosti
Zvěřinec v MŠ
25
Zájmové činnosti
26
Zájmové činnosti
27 28
Zpívání u stromu se nekoná
29
Projektový den v MŠ
30 1 2 3
Mikuláš ve škole
Mikulášská nadílka
4 5
Drobečková navigace

Úvodní strana > Školní jídelna > Jídelníček > 4. 2. - 8. 2. 2019 jarní prázdniny

4. 2. - 8. 2. 2019 jarní prázdniny



 

Pondělí

Přesnídávka: chléb se sójovou pomazánkou, ovocné mléko, pomeranč (1a,1b,6,7,10)

Polévka: frankfurtská (1a,6)

Hlavní jídlo: rybí prsty, bramborová kaše, salát z čínského zelí, ovocný čaj (1,1a,4,7,14)

Svačinka: rohlík s flórou, mléko, rajče (1a,7)

Úterý

Přesnídávka: houska s jahodovou pěnou, ovocný čaj, jablko (1a)

Polévka: čočková (1a,9)

Hlavní jídlo: kuřecí plátek na kari, kus-kus, jablíčkový kompot, ovocný čaj (1a,3)

Svačinka: chléb se strouhaným sýrem, mléko, salátová okurka (1a,1b,7)

Středa

Přesnídávka: krupicová kaše se skořicí, ovocný čaj, jablko (1a,7)

Polévka: slepičí nudlová (1a,3,9)

Hlavní jídlo: slepice na paprice, brambory, ovocný čaj (1a,7)

Svačinka: rohlík se zeleninovou pomazánkou, ovocné mléko, rajče (1a,7,9)

Čtvrtek

Přesnídávka: houska se šunkovou pěnou, ovocný čaj, pomeranč (1a,7)

Polévka: vločková (1d,9)

Hlavní jídlo: zapečené těstoviny, červená řepa, ovocný čaj, mléko (1a,3,6,7)

Svačinka: banán, mléko (7)

Pátek

Přesnídávka: tousty strýčka Skrblíka, ovocný čaj, rajče (1a,6,7)

Polévka: bramborová (1a,9)

Hlavní jídlo: zeleninové rizoto, kyselá okurka, čaj, mléko (1a,6,9)

Svačinka: rohlík s hermelínovou pomazánkou, ovocný čaj, mrkev (1a,7)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Strava je určena k okamžité spotřebě. Dobrou chuť!

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů