Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
31 1
Výlet na Kočičí Hrádek
2 3 4
Focení
5 6
7 8
Rozloučení s předškolními dětmi
9 10
3D kino
11 12 13
14 15
Výlet do Licibořic
16 17 18 19 20
21 22 23
Výlet do ZOO
24
Školní výlet
25 26 27
28
Pěší výlet do Smrkova Týnce
29
Pěší výlet do Sobětuch
30
Poslední školní den
1
Uzavření MŠ o letních prázdninách
2 3 4
Drobečková navigace

Úvodní strana > Školní jídelna > Jídelníček > 4. 3. - 8. 3. 2019

4. 3. - 8. 3. 2019



 

Pondělí

Přesnídávka: houska s rybičkovou pomazánkou, ovocný čaj, mrkev (1a,4,7,10)

Polévka: rajská s vločkami (1,1a,1d)

Hlavní jídlo: obalovaná brokolice, brambory, jogurtový dresink, jahodový džus, jablko (1a,1c,3,7,10)

Svačinka: knuspa s vajíčkovou pomazánkou, mléko, jablko (3,7)

Úterý

Přesnídávka: jáhlová kaše s jablíčkem, ovocný čaj (7)

Polévka: francouzská cibulačka se sýrem, chlebové krutony (1a,1b,7)

Hlavní jídlo: vepřový plátek na žampionech, celozrnný kuskus, ovocný čaj (1,1a,10)

Svačinka: chléb s drožďovou pomazánkou, mléko, pomeranč (1a,1b,3,7)

Středa

Přesnídávka: chlebíček se šunkou a vajíčkem, ovocný čaj, rajče (1a,3,6)  

Polévka: bramborová (1a,9)

Hlavní jídlo: kuřecí čína, těstoviny, zelný salát, ovocný čaj (1,1a,3,6,9)

Svačinka: domácí chrupinky, mléko, jablko (1a,7)

Čtvrtek

Přesnídávka: chléb s fazolovou pomazánkou, ovocný čaj, kedluben (1a,1b,7)

Polévka: květáková (1a3)

Hlavní jídlo: losos na másle, bramborová kaše, červenán řepa, ovocný čaj (4,7)

Svačinka: rohlík s lučinou, mléko, ředkvička (1a,7)

Pátek

Přesnídávka: chléb s ředkvičkovou pomazánkou, ovocný čaj, pomeranč (1a,1b,7)

Polévka: hrachová (1a,9)

Hlavní jídlo: ovocné kynuté knedlíky, čokoládové mléko (1a,3,7)

Svačinka: rohlík se sýrovou pomazánkou, mléko, kedluben (1a,3,7)  

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Strava je určena k okamžité spotřebě. Dobrou chuť


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat my, a to pro možnost vám odpovědět. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů