Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29
Plavecký kurz
30
Plavecký kurz
1
Plavecký kurz
2
Plavecký kurz
3
Plavecký kurz
Zápis do MŠ
4
Plavecký kurz
5
Plavecký kurz
6
Plavecký kurz
Ředitelské volno
Den matek
7
Plavecký kurz
Ředitelské volno
Babiččin dvoreček
8
Plavecký kurz
9
Plavecký kurz
10
Plavecký kurz
11
Plavecký kurz
12
Plavecký kurz
13
Plavecký kurz
14
Plavecký kurz
Hasiči
15
Plavecký kurz
Divadlo v MŠ
16
Plavecký kurz
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Drobečková navigace

Úvodní strana > Školní jídelna > Jídelníček > 9. 5. - 13. 5. 2022

9. 5. - 13. 5. 2022



 

Pondělí

Přesnídávka: skořicové čtverečky s mlékem, ovocný čaj, jablko (1a,7)

Polévka: rajská s vločkami (1a,1d)                           

Hlavní jídlo: krůtí roláda, brambory, jablkový kompot, ovocný sirup (1a,3,6)

Svačinka: chléb s česnekovou pomazánkou, mléko, kedluben (1a,1b,7)

Úterý

Přesnídávka: selská houska s drožďovou pomazánkou, ovocné mléko, mrkev (1a,1d,7)

Polévka: hovězí vývar s drobením (1a,3,9)

Hlavní jídlo: hovězí roštěná, rýže, ovocný čaj (1a,3,7,8)

Svačinka: rohlík s tvarohovou pomazánkou, ovocný čaj, paprika (1a,7)

 

Středa

Přesnídávka: houska s plátkovým sýrem, kakao, kedluben (1a,7)

Polévka: hrachová (1a,9)

Hlavní jídlo: losos na másle, brambory, jogurtový dresink, zelný salát (4,7,10)

 Svačinka: chléb s kápiovou pomazánkou, ovocný čaj, paprika (1a,1b,7)

Čtvrtek

Přesnídávka: obložený chléb s vajíčkem a zeleninou, ovocný čaj (1a,1b,3)

Polévka: gulášová (1a)

Hlavní jídlo: vdolky s mákem, melta, kiwi (1a,1b,1c,3,7)

Svačinka: rohlík se sójovou pomazánkou, ovocný čaj, salátová okurka (1a,6,7,10)

Pátek

Přesnídávka: pizza Mays, ovocný čaj, rajče (1a,1b,3,7)

Polévka: zeleninová s kroupami (1a,9)

Hlavní jídlo: kuře na paprice, těstoviny, ovocný sirup (1a,3,6,7)

Svačinka: rohlík s lučinou, mléko, salátová okurka (1a,7)


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů